Hur vet du om din pojkvän ljuger?

Liggande specialist Dr. Lightman från TV-serien Lie to Me är säker: antingen sanning eller lycka. Båda, aldrig. Däremot hittar vi ärliga män nog. Men, som de säger, lita på, men verifiera. Designer Daria Isaenkova speciellt för kvinnodagen ritade sju åtgärder som antyder att de gömmer något för dig.

Täcker munnen med handen

”Kära, vilken av killarna med dig gick fortfarande till sportbaren efter jobbet? Vilken typ av lag spelade? ”Och din kära, medan du pratar, täcker munnen med händerna? Definitivt stigmatiseringen i hans pistol. Även om han kommer med svar, tänker han själv: ”Hur man inte genomborrar”.

Prova ett trick – be honom berätta historien i omvänd ordning, säger de, ett sådant spel. Man tror att hjärnan bara kommer ihåg fiktiva detaljer i kronologisk ordning..

Gnuggar ögonlocket

Frågar du vad dina värdefulla planer är för dig? Och han berättar om ett vackert bröllop och gemensamma barn, om hur bra ni är tillsammans och att det är ni, är det som om det av en slump gnuggar ögonlocket? Det är värt att överväga om du har träffat länge och att du fortfarande inte erbjuds något? Är allt verkligen så vackert som du har lovat?

Sätter fingret i munnen

Lögnaren själv är obekväm eftersom han måste ljuga. Han är nervös, obekväm, rädd för att bli utsatt. Därav fåfänga i gester och handlingar. Fingrarna som faller in i munnen under en konversation är en persons omedvetna försök att försvara sig, att återvända till ett säkerhetstillstånd, eftersom dessa handlingar är förknippade med spädbarnsvanor. Hur som helst, detta protokoll om att prata med dig är obekvämt för en person, orsaken kan vara hans lögn.

Berör nässpetsen

Bedragaren berör näsan oftare i konversation än den som talar sanningen. Mest troligt beror det på en adrenalinhastighet, lögnaren börjar sticka lite och kliar i näsan..

Här kan du komma ihåg den berömda saga karaktären Pinocchio, vars näsa blev längre när han ljög. Inte förgäves!

Touch skjortkrage

Ofarna lögnare berör mycket ofta sina kläder, ryck, till exempel kan de knäppa upp kragen eller räta ut slipsen. Och om kragen också är i läppstift – det är det, du kan inte komma ur det.

Hals repor

Tänk på att om frågan ”Har du något emot om vi åker till mina föräldrars dacha för helgen?” killen skakar huvudet jakande, och när han kliar sig i nacken är det bättre att tänka på det här andra alternativet. Denna gest innebär att personen upplever helt motsatta känslor och håller med, kanske bara på grund av det faktum att de inte förolämpar dig..

Vanligtvis kliar folk i halsen med pekfingret på höger hand..

Rör vid örsnibben

Denna gest indikerar oftast att samtalspartnern inte är ärlig mot dig. Men det kan också ha en helt motsatt betydelse, om han så att säga täcker örat med handen. Det betyder att han inte tror på dig..

Avslutningsvis vill jag tillägga att det inte är värt att, bara förlita sig på dessa tecken, att anklaga en person för att ljuga. Allvarliga fakta är mycket viktigare. Och för ett bra förhållande behövs de inte – förtroende är viktigt för dem.

Relaterade material

 • Ljuga för mig: tredje ryssar litar inte på partners
 • Är det lätt att lura dig? Testa
 • relationer
 • sex
 • Liggande
 • psykologi

Kommentarer

 • om projektet
 • Kontakter
 • Reklam
 • Mediakit
 • Villkor
 • Villkor för att hålla tävlingar

”Onlinepublikation” Woman’sDay.ru (VumansDay.ru) ”Massmedieregistreringscertifikat EL nr FS77-67790, utfärdat av Federal Service for Supervision of Communications, Information Technology and Mass Media (Roskomnadzor) 13 december 2016 16+.

Grundare: Limited Liability Company ”Hirst Shkulev Publishing”

Chefredaktör: Dudina Victoria Zhorzhevna

Upphovsrätt (c) Hirst Shkulev Publishing LLC, 2020.

All reproduktion av webbplatsmaterial utan förlagets tillstånd är förbjuden..

Kontaktinformation för myndigheter (inklusive Roskomnadzor):