12 stjärnor som gifte sig för tidigt

Konstnärliga personligheter måste uppleva mycket fler känslor och upplevelser i livet för kreativitet. Efter tidiga frestelser, olycklig kärlek, misslyckade äktenskap är de mer känsliga och uttrycksfulla i sin konst..

Personlig livserfarenhet är den bästa produktionsregissören som tar artister till toppen av skickligheten på scenen. Det här är våra hjältar – genom kreativitet förmedlar de oss känslorna som de kunde uppleva i sin ungdom.

Christina Orbakaite och Vladimir Presnyakov (16 och 19 år)

Deras första misslyckade kyss hände när flickan var 15 år gammal. Vladimir gick för att se Christina hem, vid ett tillfälle kom killarnas läppar nära … Den unga damen gled och föll. Vladimir lyfte den ömtåliga varelsen från isen och kraschade också och slog huvudet hårt mot väggen. Krånglet varade i cirka fem minuter, under denna tid en ung och redan känd konstnär som äntligen blev kär. Christina sprang undan förläget att det här var den första killen som uppmärksammade henne som en tjej och inte som en vän. När Kristina var 16 år gammal flyttade de för att bo hos Volodyas familj. Hans mamma Elena Presnyakova påminner om att det var sonen som insisterade på att bo tillsammans i sitt hem: ”Den stackars tjejen var tvungen att gå i skolan varje morgon. Jag tillagade hennes frukost och vaknade sedan det stackars. Morgon. Hon är sömnig och tar tre vagnstopp och sedan 40 minuter med tunnelbana. På kvällarna hängde han och Volodka till natten, förklarade han att han på helgen skulle sova av ”.

Christina minns alltid med tacksamhet sitt ungdomliga civila äktenskap och kallar Presnyakov den yngre bror, make och far: ”Han uppfostrade mig verkligen. Från slutet av nionde klass var jag redan knuten. Jag vet inte ens vad som skulle ha hänt mig om Volodya inte hade varit i mitt liv. ” Vid 19 års ålder i London födde Christina sin första son, Nikita, sex år senare gick paret ihop. Det fanns många rykten om orsaken till ”skilsmässan”: Vladimirs svek med Elena Lanskaya, Christinas nya kärlek till Ruslan Baysarov, hennes mans ovilja att se sin fru som sångare. Faktum är att Orbakaite och Presnyakov fortfarande har en utmärkt relation, de är vänner med familjer och har aldrig sagt ett dåligt ord om varandra.

Julia Nachalova och Dmitry Lanskoy (19 år och 22 år)

Unga artister började leva tillsammans när Yulia blev 19, detta äktenskap kallas studentäktenskap och signaturen i registret upplevdes som en enkel formalitet. Vid den tiden kände hela landet Nachalova som en sångare med fantastisk sångteknik, Lanskoy var medlem i den populära gruppen ”premiärminister”. Fans älskade det vackra paret och förutspådde en lycklig framtid. Ett ungt par, intresserad av pop, tjänade bra pengar, älskarna köpte en lägenhet i Moskva, åkte på resor, dykt alltid upp tillsammans på sociala evenemang. Men i början av 2000-talet lämnar solisten gruppen och hamnar i depression..

Allt irriterade honom: både den mer framgångsrika karriären hos den unga frun och hennes utseende. Dmitry började kräva att hans fru går ner i vikt, Yulia bytte till salladsblad och äpplen och som ett resultat nästan anorexisk vikt – 45 kg. Uspekhova irriterade sin man, som var tvungen att bli praktiskt taget en beroende, han kunde inte hitta sig själv på scenen och levde på en troendes intäkter. Detta slutade inte bra, 2004 skildes killarna. Nu har de barn från andra äktenskap, men Julia och Dmitry, när de träffas, visar varandra inte märker varandra. Förmodligen har den inre förbittringen överlevt till denna dag.